| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Informix Admin

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Warszawiak Gość
|
|
Byłem - widziałem - wypocząlem  Piękna miejscowiość .... kiedyś nią będzie, jak się wszyscy wezmą do roboty. Bo widzę, że dużo jest w tej miejscowości do zrobienia. Ludzie trzymajcie się razem, bo to Wam gwarantuje siłę i skuteczność. W Waszej miejscowości powinny powstawać stadniny koni. hotele, i obiekty agroturystyczne, a nie fabryki. Co za ciołek to kiedyś Wam zafundował? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jasiek Gość
|
|
Dzisiaj mało kto pamięta o tym kto spaskudził Kęszycę Leśną. Teraz nie jest tak łatwo te decyzje cofnąć. Podobnie jest z tą fabryką. Tylko współczuć mieszkańcom takiej sytuacji |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
anka Gość
|
|
Teraz zapewne nie będziecie mieli wyjścia, z tą fabryka trzeba będzie się męczyć, bo co zrobicie - zaorać się już raczej nie da  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
|
a miało być tak pięknie:( szkoda ze nasze włdze tak zadecydowały o naszym losie ,bo teraz to raczej musztarda po obiedzie,a swoja droga kęszyca mi sie wogóle niewidzi,próbowałam ostatnio z tamtad wyjechac autobusem i co>?sobota rano jede i popołudniu jeden...katastrofa dla ludzi którzy niemaja auta, rencisty czy emeryty który rano jedzie do lekarza i błaka sie po mieście bez sensu tracac siły....duzo osób żyje z zasiłków czy dodatków a sam cukier w sklepie po 4zł!!!! smiech proszę państwa na sali ......zedrzec z człowieka do ostatniej zety a potem na zeszycik ! młodziez z całych tych nudów przypisanych do krajobrazu lasu dziczeje i często wpada na dość orginalne pomysły .....taka jest kęszyca, myśleliście ze jak fabrykę zamkna to cos sie zmieni? otórz nic od czystej bańki powietrza za lat 20. "taka jest kęszyca"  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kalina Lubin Gość
|
|
Na przełomie 1997-1998 kupiliśmy ze znajomymi jeden z bloków w Kęszycy Leśnej. Do tej pory to miejsce jest odwiedzane przez nas prawie co weekend. . I z tego co wiem takich jak my z dolnego-śląska jest wielu. Bo niema się co oszukiwać ci którzy przyjeżdzają do Leśnej na weekendy dbają i o budynki i o otoczenie, Ale niestety jedni by chcieli aby Kęszyca była miejscowością letniskową- i pewnie z czasem by się tak stało. Ale władze Międzyrzecza wpadły na genialny pomysł eksmisji z miasta do Kęszycy ludzi którzy nie płaca czynszu lub żyją na zasiłku a w dodatku chleją i ćpają. I to jest koszmar. Co roku nasz budynek jest okradany i dewastowany. Nie mówię tu o wyłamanych drzwiach czy oknach, ale po popisanym budynku, czy obitym młotkiem tynku. I takie zachowania zniechęca „turystów” aby wkupywać budynki w tej miejscowości. Przykre ale prawdziwe. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zmy Gość
|
|
Hello! Please, somebody give me a photo of Keszyca Lesna. Very whant locing it.
Excuse my poor pronunciation. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
|
:) :) :)
Здравствуйте !!!
Кто-нибудь знает русский язык ?
Ответьте пожалуйста !!!
Мы в детстве жили в Кенщице (Лесной).
Мы очень её любим !!!
Вы замечательно её украсили.
Очень приятно смотреть фотографии !!!!
Всем вам желаем всего наилучшего!
Напишите, как вы живете.
Озеро мы называли "Кшева". |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Helena Moskva
|
|
:D :D :D
Наши мамы ездили в Miedzyrzecz за покупками,
и их всегда подвозили очень добрые и вежливые поляки.
Спасибо им. _________________ Люблю Кенщицу! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ciborzanin Gość
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
gen Gość
|
|
jaki internet można miec w kęszycy leśnej?
Przeprowadzam sie tam niedługo i chciałabym mieć stały dostęp. a słyszałam ze jest z tym trudno.
Proszę o odpowiedzi;)
Z góry dziekuję |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ari Gość
|
|
Nie ma większego problemu z internetem, w Kęszycy Leśnej tam gdzie jest łacze TEPS-y, to tam praktycznie jest dostęp do Neostrady. Wprawdzie operator nie jest w stanie zapewnić szybkiego łącza, ale to co jest w zupełności wystarcza. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|